4-7-2016 Verzekeraar EOC hoofdsponsor Traditionele Schepen

 

PERSBERICHT

4 juli 2016

Verzekeraar EOC hoofdsponsor Traditionele Schepen Beurs

De organisatie van de Traditionele Schepen Beurs, die van 11 t/m 13 november 2016 op het Willemsoordcomplex in het stadshart van Den Helder wordt gehouden, heeft EOC Scheepsverzekeringen uit Meppel als hoofdsponsor mogen verwelkomen. Hiermee verbindt deze specialist in maritieme verzekeringen haar naam aan dit unieke evenement, dat voortaan als EOC Traditionele Schepen Beurs door het leven zal gaan.

De EOC Traditionele Schepen Beurs wordt dit jaar voor de eerste keer gehouden. Het is een maritieme vak- en vakantiebeurs die zich richt op zowel de zeilende charter- en passagiersvaart als het behoud van traditionele schepen. Bewust is voor het tweede weekend van november gekozen, omdat dit mooi samenvalt met de afsluiting van het vaarseizoen.

Beursorganisator en manager Jet Sluik is zeer verheugd dat EOC Scheepsverzekeringen zich als hoofdsponsor aan het evenement heeft verbonden. “Dit vormt voor ons een solide basis voor een goede start van deze maritieme beurs. Ik verwacht dat aan de eerste editie van de EOC Traditionele Schepen Beurs circa 75 standhouders deelnemen en tussen de 2.500 en 3.000 mensen het evenement bezoeken.” Bestuurslid en directeur Ton van Dongen van EOC Scheepsverzekeringen zegt over de beurs: “De zeilende charter- en passagiersvaart is voor ons een belangrijke groep verzekerden en de beurs in Den Helder is om deze reden een ideale locatie om met onze leden en mogelijk nieuwe leden persoonlijk contact te hebben. We horen altijd graag wat onze leden bezighoudt, zodat we onze diensten eventueel kunnen aanpassen. Wij zijn erg blij de hoofdsponsor van dit evenement te zijn, omdat wij denken dat onze organisaties erg goed bij elkaar passen.”

De beurs wordt verder gesteund door onder andere Willemsoord BV, Stichting Museumhaven Willemsoord en Port of Den Helder. Het evenement wordt gehouden in en rond de monumentale voormalige mastenmakersloods (Gebouw 66) op het Willemsoordcomplex. Bezoekende schepen worden tijdens het evenement afgemeerd in Museumhaven Willemsoord of aan de aangrenzende Flaneerkade in de Koopvaardersbinnenhaven.

Meer informatie: traditioneleschepenbeurs.nl

2016_persbericht_eoc_hoofdsponsor
V.l.n.r.: Ton van Dongen (directeur en bestuurslid EOC), Beursorganisator/manager Jet Sluik, Jan Eleveld (relatiebeheerder beroepschartervaart EOC).