26-8-2024 Mobiele reclame voor Schepenbeurs

PERSBERICHT – 26 augustus 2024

MOBIELE RECLAME VOOR SCHEPENBEURS

Den Helder – Met de inzet van maar liefst 35 vrachtauto’s van de in Den Helder gevestigde groothandel Vepa Bins zal de komende maanden de aandacht worden gevestigd op de 7e EOC-Traditionele Schepen Beurs. Hiervoor zijn de vrachtauto’s op de achterklep bestickerd met manshoge beursposters. De schepenbeurs wordt van 8 tot en met 10 november in de Stadshal op het Willemsoordcomplex in Den Helder gehouden.

Voor de organisatoren van de schepenbeurs is de inzet van de vrachtauto’s als rijdende reclamezuilen een enorme opsteker. De kleurrijke posters kunnen namelijk bijna niemand ontgaan. “Wij zijn heel erg blij”, zegt voorzitter Michiel Tegelberg van de organiserende Stichting Traditionele Schepen Beurs, “dat Vepa Bins ons deze unieke mogelijkheid biedt. Het is een ideale manier om ons internationale maritiem evenement onder de aandacht  te brengen. Ook de complimenten voor Voogd Promotions die de stickers heeft geprint en op de vrachtauto’s heeft aangebracht. Het ziet er prachtig uit. Inmiddels zijn we alweer enige tijd bezig met de organisatie van de zevende editie van de schepenbeurs die dit jaar weer een stukje groter wordt dan voorgaande edities.”

De 35 opvallend roodgeschilderde vrachtauto’s rijden dagelijks vanuit het distributiecentrum van Vepa Bins op bedrijventerrein Kooypunt  door zowel Nederland, België als Luxemburg. Het Helderse bedrijf heeft naam gemaakt met het grootste en meest gevarieerde assortiment van afvalbakken en hieraan gerelateerde producten in Europa.

Dit jaar wordt de schepenbeurs alweer voor de zevende keer in Den Helder gehouden. Hoofdsponsor is EOC-Scheepsverzekeringen uit Meppel die ook zijn naam aan het maritieme evenement heeft verbonden. De 7e EOC-Traditionele Schepenbeurs wordt ook ondersteund door diverse prominente instanties, waaronder de Gemeente Den Helder.

De stickers van de beurs zijn aangebracht op de achterklep van de vrachtauto’s van Vepa Bins. (Foto: Voogd Promotions)