1-10-2017 Traditionele Schepen Beurs over de weg

PERSBERICHT – 1 oktober 2017

DEN HELDER
Vanaf begin oktober wordt de 2e EOC Traditionele Schepen Beurs, die van 10 t/m 12 november 2017 op het Willemsoordcomplex in het stadshart van Den Helder wordt gehouden, door heel Nederland voor het voetlicht gebracht. Hiervoor heeft het Helderse bedrijf Vepa Bins 25 vrachtwagens als mobiele reclameborden ingezet.

Vepa Bins, een bekende leverancier van onder andere afvalbakken, garderobesystemen en kantooraccessoires, rijdt dagelijks met een vloot van opvallend rood gekleurde vrachtwagens door heel Europa. Hiervan zijn er nu 25 aan de achterzijde voorzien van een 1,5 meter brede en 1 meter hoge reclameposter van de in Den Helder te houden 2e EOC Traditionele Schepen Beurs.

Beursmanager Jet Sluik zegt hierover: “Van directeur-oprichter Cor Verveer van Vepa Bins hebben wij het aanbod gekregen om op deze bijzondere manier reclame te maken voor ons evenement. De EOC Traditionele Schepen Beurs wordt dit jaar voor de tweede keer gehouden en ook nu heeft EOC Scheepsverzekeringen zich weer als hoofdsponsor aan het evenement verbonden. Voornoemd aanbod hebben we met beide handen
aangegrepen.”

Jet Sluik heeft vervolgens een fraai ontwerp laten maken van de posters voor het evenement, dat dit jaar aanzienlijk groter wordt opgezet dan de eerste editie die in 2016 is gehouden. Cor Verveer heeft eerder een soortgelijke reclameactie met zijn vrachtwagens gehouden voor het Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers uit Den Helder. Dit leverde toen vanuit heel Nederland heel veel positieve reacties op.

Meer informatie: traditioneleschepenbeurs.nl


Foto:
Een aantal van de 25 vrachtwagens van Vepa Bins met op de achterzijde de
reclameposter van de 2e EOC Traditionele Schepen Beurs.